Entreprenørdæk​ til byggeri og gravearbejde

Hos Skandinavisk Dækimport har vi et bredt udvalg af entreprenørdæk til blandt andet landmænd, entreprenører, kloakmestre og byggefirmaer, der benytter forskellige former for tunge maskiner og køretøjer i deres arbejde.

Vi er lagerførende af de fleste typer af entreprenørdæk, som benyttes på danske arbejdspladser. Vi kan levere din ordre til alle land- og brofaste firmaadresser i hele Danmark.​

Vi fremskaffer alt inden for entreprenørdæk

​Det kan undtagelsesvist ske, at vi ikke har bestemte typer af entreprenørdæk på lager, og hvis de ikke blot er i restordre, så kan vi normalt fremskaffe dem hurtigt.

Eller også kan vi fremskaffe noget tilsvarende. Vi hjælper gerne med at finde de dæktyper, som passer bedst til dine behov samt dit budget.

​​Alle vores gode og erfarne folk står altid klar til at rådgive og vejlede om valg af entreprenørdæk samt om vedligeholdelse.​

Vi kan være behjælpelig i forhold til alle maskiner og køretøjer, uagtet de kører på bælter eller hjul. Vi kan med andre ord levere dæk til køretøjer og maskiner, der arbejder under alle forhold.

Vi leverer dine dæk i hele Danmark

​Du er velkommen til at kontakte os hos Skandinavisk Dækimport for at bestille entreprenørdæk, eller hvis du mangler nogle tekniske specifikationer, men også hvis du har brug for et godt råd. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe dig.

Du kan ringe til os på telefon 70 128 128, eller du kan henvende dig skriftligt til vores e-mail, som er sdi@sdi.dk, hvis det er nemmere for dig.​

​Firmainfo

kontaktinfo

Telefon: 70 128 128

E-mail: sdi@sdi.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.